Mini-camping


Vanaf zeven nachten kamperen krijgt u van ons een mooi én praktisch Kleine Weide aandenken. Boek dus snel uw vakantie en geniet van deze leuke actie!  

Onze minicamping is een ruim, overzichtelijk kampeerterrein. Omzoomd met heggen en ingericht met 20 plaatsen voorzien van electriciteit (6 Amp.) Elke plek is voorzien van water, een stenen terras en afvoer. Achter de minicamping is 1,5 ha. 'Nieuwe Natuur' aangelegd met wandelroute.

Bij aankomst op de camping wordt uw caravan door de boer op zijn plek gezet, dan heeft u daar geen omkijken meer naar. U kunt hier de plattegrond van de camping bekijken.

Het sanitair is verwarmd en heeft géén muntautomaten. In de wasserette kunt u gebruik maken van een wasmachine, centrifuge en droger.

Rolstoel toegankelijk 

Onze minicamping is rolstoel toegankelijkheid en voldoet aan de I.T.S. norm.
Verder is er een toilet en doucheruimte geschikt voor rolstoelgebruikers.  


Speciaal voor kinderen

Als de kinderen genieten, dan genieten de ouders ook. We hebben een dierenweide met onder andere geiten, kippen, schapen en een pony. Verder zijn er op de camping speeltoestellen en skelters voor de kleintjes. En er is een overdekte speel- en informatieruimte met tafeltennis, sjoelbak en informatiemateriaal van de omgeving.

Wij zijn aagesloten bij de vereniging Vekabo

 

Laadpunt elektrische auto's

Laadpalen zijn een must voor elke elektrische auto. Wij willen alle elektrische rijders voorzien van een goed te bereiken én betaalbare laadpaal. Vandaar dat wij deze nu ook aanbieden op onze camping. Heeft u dus een elektrische auto? Dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 


 

 
 

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu