Omgeving

De Kleine Weide is gelegen ten zuiden van het kasteeldorp Renswoude. Midden in de weilanden en ver weg van de stedelijke drukte. Beleef het plattelandsleven, wordt wakker van de dierengeluiden, ruik de natuur en geniet van een mooie zonsondergang.

Rondom zijn er veel fiets- en wandelpaden, over ons eigen erf loopt een klompenpad die over de Grebbelinie rondom Renswoude gaat (14 km). Renswoude ligt centraal in Nederland tussen Utrecht en Arnhem. Grotere plaatsen dichtbij zijn: Veenendaal (winkelstad), Barneveld (kippendorp) en Rhenen (Ouwehands dierenpark).

Op de Kleine Weide vertellen we u graag over verschillende trekpleisters en mooie fietsroutes. In de omgeving van De Kleine Weide liggen namelijk prachtige fietsroutes o.a. Grebbelinie en de Gazelle Veluwe route.

Verschillende trekpleisters zijn:

(langeafstands) wandelen voor beginners: 

Genieten van unieke landschappen, sporten en de dagelijkse stress achter je laten - er zijn vele redenen om regelmatig te gaan wandelen. Wandelen wordt beschouwd als een bijzonder zachte duursport die je fysieke gezondheid bevordert en je geest voorziet van belangrijke momenten van rust in een hectische tijd. Waarom wandelen gezond is en welke voordelen de sport je biedt, lees je in het artikel via de link hieronder. Daarnaast is er een overzicht van onze artikelen die het voor jou gemakkelijker kunnen maken om te beginnen met wandelen.

 

Wat wij bieden

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu