Omgeving

De Kleine Weide is gelegen ten zuiden van het kasteeldorp Renswoude. Midden in de weilanden en ver weg van de stedelijke drukte. Beleef het plattelandsleven, wordt wakker van de dierengeluiden, ruik de natuur en geniet van een mooie zonsondergang.

Rondom zijn er veel fiets- en wandelpaden, over ons eigen erf loopt een klompenpad die over de Grebbelinie rondom Renswoude gaat (14 km). Renswoude ligt centraal in Nederland tussen Utrecht en Arnhem. Grotere plaatsen dichtbij zijn: Veenendaal (winkelstad), Barneveld (kippendorp) en Rhenen (Ouwehands dierenpark).

Op de Kleine Weide vertellen we u graag over verschillende trekpleisters en mooie fietsroutes. In de omgeving van De Kleine Weide liggen namelijk prachtige fietsroutes o.a. Grebbelinie en de Gazelle Veluwe route.

Verschillende trekpleisters zijn:

Bezoekerscentrum De Boswerf is op het gebied van speeltuinen en outdoor het BESTE UITJE 2017 in de provincie Utrecht.

De Boswerf is een mooie, groene locatie middenin het Zeisterbos. Kinderen kunnen zich uitleven in het natuurspeelbos en bij de boomhut.
Het Bezoekerscentrum beschikt over een kleine, gezellige horeca, terras, kleine beestjestuin, bij-vriendelijke tuin en een bijenstal.
De Boswerf heeft een gevarieerd aanbod aan wandelingen, fietstochten en educatieve doe- en speurtochten.
Een ideaal startpunt voor boswandelingen.

Tijdens vakanties zijn er allerlei activiteiten, bijvoorbeeld broodjes bakken, knutselen, pijl en boog schieten, popcorn bakken, workshops, enz. Zie voor meer informatie de website www.boswerf.nl 


Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu