Mini-camping

Prive douches


i.v.m. het Covid-19 virus is ons sanitair beperkt open voor onze gasten. Hierdoor hebben wij zelf prive-douches aangeschaft.
U kunt hiervan gebruik maken tegen een vergoeding. Wilt u hier gebruik van maken? Geef het dan door aan ons en dan kijken we aan de hand van hoe lang u komt hoeveel de kosten zijn.
 
  • Wij zijn geopend met inachtneming van de in onze veiligheidsregio geldende restricties;
  • Wij volgen de richtlijnen van het RIVM ter voorkoming van verspreiding van het virus op onze camping;
  • Wij hebben extra maatregelen m.b.t. de hygiëne genomen ter voorkoming van verspreiding van het virus.
 

Onze minicamping is een ruim, overzichtelijk kampeerterrein. Omzoomd met heggen en ingericht met 20 plaatsen voorzien van electriciteit (6 Amp.) Elke plek is voorzien van water, een stenen terras en afvoer. Achter de minicamping is 1,5 ha. 'Nieuwe Natuur' aangelegd met wandelroute.

Bij aankomst op de camping kan uw caravan door de boer op zijn plek gezet worden, dan heeft u daar geen omkijken meer naar. U kunt hier de plattegrond van de camping bekijken.

Het sanitair is verwarmd en heeft géén muntautomaten. In de wasserette kunt u gebruik maken van een wasmachine, centrifuge en droger.

Rolstoel toegankelijk 

Onze minicamping is rolstoel toegankelijkheid en voldoet aan de I.T.S. norm.
Verder is er een toilet en doucheruimte geschikt voor rolstoelgebruikers.  


Speciaal voor kinderen

Als de kinderen genieten, dan genieten de ouders ook. We hebben een dierenweide met onder andere geiten, kippen, schapen en een pony. Verder zijn er op de camping speeltoestellen en skelters voor de kleintjes. En er is een overdekte speel- en informatieruimte met tafeltennis, sjoelbak en informatiemateriaal van de omgeving.

Wij zijn aangesloten bij de vereniging Vekabo

 

Laadpunt elektrische auto's

Laadpalen zijn een must voor elke elektrische auto. Wij willen alle elektrische rijders voorzien van een goed te bereiken én betaalbare laadpaal. Vandaar dat wij deze nu ook aanbieden op onze camping. Heeft u dus een elektrische auto? Dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 


 

 
 

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu