Covid-19 maatregelen camping

Zijn alle faciliteiten open?Zijn alle faciliteiten open?>Ja, zonder tegenbericht gaan wij volgens planning open op <dag maand> aanstaande. Mocht het onverhoopt zo zijn dat we op last van de overheid niet open mogen en u heeft bij ons gereserveerd, dan nemen we contact met u op.
teland
Informatie in verband met het coronavirus.

Heeft u een vakantie gepland staan op De Kleine Weide of wilt u graag reserveren? Dan informeren wij u graag over de recente ontwikkelingen in het kader van het coronavirus en geven antwoord op de meest gestelde vragen. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Veel gestelde vragen:

Gaat de camping open?
Ja, wij zijn volgens planning open gegaan op 28 maart. Mocht het onverhoopt zo zijn dat we op last van de overheid niet open mogen en u heeft bij ons gereserveerd, dan nemen we contact met u op. Wel is het gedeelde sanitair op last van de overheid gesloten. Het chemisch toilet is wel geopend.

Kan ik mijn vakantie annuleren?
Wanneer een vakantie (last minute) wordt geannuleerd gelden normaliter de reguliere annuleringsvoorwaarden van De Kleine Weide. Alleen raakt het coronavirus ons allemaal en bieden we graag een passende oplossing. Deze passende oplossing hebben wij nu nog niet. Wij wachten nog even de persconferentie van 21 april af. Later horen jullie meer.

Kan ik mijn vakantie omboeken?
Dat is uiteraard mogelijk. Bij ons kunt u uw vakantie kosteloos omboeken naar een nieuwe vakantieperiode. Indien u al een aanbetaling heeft gedaan, wordt dit omgezet naar een vakantietegoed dat wordt verrekend met uw nieuwe vakantie.
Voor het omboeken van een vakantie hanteren wij de volgende voorwaarden:
• Het omboeken kan naar een nieuwe periode tot einde seizoen 2020.
• Eventuele hogere kosten voor de nieuwe verblijfsperiode zijn voor eigen rekening.

Zijn alle faciliteiten open?
Nee, het sanitair gebouw is gesloten. Het chemisch toilet is wel toegangelijk. 

Wat wij doen om het virus te voorkomen
We volgen de richtlijnen zoals gesteld door het RIVM en andere autoriteiten. Daarbij hebben we een aantal extra maatregelen getroffen om verspreiding van het virus tegen te gaan, waaronder:
• Bij het inchecken schudden wij geen handen, maar wij heten we u graag mondeling van harte welkom
• We vragen u niet met het hele gezin bij de receptie in te checken, maar met één persoon
• We houden minimaal 1,5 meter afstand van onze gasten

Gedurende uw vakantie vragen we u het landelijke beleid zoals gesteld door het RIVM op te volgen, dat wil zeggen:
• Hoesten en niezen in uw elleboog of een wegwerpzakdoekje
• Geen lichamelijk contact in het kader van handen schudden
• Ga met niet meer dan 3 personen in één ruimte (geldt niet voor gezinsleden)
• Houd waar mogelijk minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
• Was regelmatig uw handen met zeep gedurende minimaal 25 seconden

Kom alleen vakantie vieren wanneer u geen griepverschijnselen hebt. Bent u verkouden of heeft u (lichte) klachten? Dan verzoeken we u uw vakantie om te boeken en eerst thuis uit te zieken.
U bent van harte welkom om uw vakantie te vieren bij De Kleine Weide. Samen doen we er alles aan om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen dan ook op uw flexibiliteit, begrip en medewerking om er samen een ongekend vakantieseizoen van te maken!

Meer informatie
Heeft u nog vragen over een vakantie bij De Kleine Weide, neem dan gerust contact met ons op, via 033-2771400 of recreatieboerderij@dekleineweide.nl.

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu