Groepsaccommodatie

De boerderij is in 1933 gebouwd als melkveebedrijf en inmiddels omgebouwd tot een bijzonder gemengd bedrijf met appartementen, groepsaccommodatie, Zorgboerderij en achter de boerderij een minicamping. De voormalige koeienschuur (grupstal) is verbouwd tot 6 comfortabele appartementen. In combinatie met de groepsruimte is het een ruime groepsaccommodatie. Bij de receptie is veel toeristische informatie te vinden zoals fiets- en wandelroutes. Kortom; er wordt u gastvrijheid, kwaliteit en service in een landelijke omgeving geboden.
De accommodatie is gelegen ten zuiden van het kasteeldorp Renswoude. Midden in de weilanden en ver weg van de stedelijke drukte. Rondom zijn er veel fiets- en wandelpaden, over ons eigen erf loopt een klompenpad die over de Grebbelinie rondom Renswoude gaat (14 km). Renswoude ligt centraal in het land tussen Utrecht en Arnhem. Grotere plaatsen dicht bij zijn Veenendaal (winkelstad), Barneveld (kippendorp) en Rhenen (Ouwehands dierenpark). Beleef het plattelandsleven, wordt wakker van de dierengeluiden, ruik de natuur en geniet van een mooie zonsondergang.
Via de ingang van de oude boerderij komt u in de gezellige eetkeuken. Deze heeft een 4-pits gasstel, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. In de hal staat tevens een grote koel- vriescombinatie. De eetkeuken is een gezellige plek met voldoende tafels en stoelen om gezellig samen te eten. Vanuit de eetkamer komt u in de tuinkamer, deze heeft een royale hoekbank en verschillende zitjes met t.v. Vanuit de tuinkamer loopt u naar het terras en tuin, een beschutte plek waar u al snel buiten kunt vertoeven.
De 5 appartementen zijn bereikbaar vanuit de hal. Deze 5 appartementen hebben op de vide 2 eenpersoons boxspring bedden en beneden is een extra bedbank voor 1 of 2 personen. Eén appartement heeft 2 slaapkamers en een extra keuken met een 4-pits gasstel. Deze 5 appartementen hebben ieder een eigen badkamer en een buitendeur naar een terras. Voor de kleintjes is er 1 ledikant, 1 campingbedje en 2 kinderstoelen aanwezig.


Bij de accommodatie bevindt zich een trapveldje met een klimtoren met glijbaan, zandbak, schommels en trampoline. Daar is ook genoeg ruimte om eens een balletje te trappen. Het wordt rondom afgesloten zodat kinderen er veilig kunnen spelen. Verder zijn er 2 skelters aanwezig.
 

Laadpunt elektrische auto's

Laadpalen zijn een must voor elke elektrische auto. Wij willen alle elektrische rijders voorzien van een goed te bereiken én betaalbare laadpaal. Vandaar dat wij deze nu ook aanbieden op onze camping. Heeft u dus een elektrische auto? Dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 Beschikbaarheid:
 

Aan deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend.
Deze kalender is altijd onder voorbehoud.

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu