Appartementen

U overnacht in één van de appartementen (zonder ontbijt) die zich bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. De comfortabele kamers zijn allen voorzien van douche, toilet, kitchenette, tv, radio, minibar en terras. Beneden is een zitkamer met bedbank. Op de voormalige hooizolder is de vide met tweepersoons slaapkamer.

De comfortabele kamers zijn allen voorzien van douche en toilet. De bedden zijn opgemaakt en er wordt gezorgd voor schone handdoeken. Het kleine keukentje biedt de mogelijkheid om zelf een kopje koffie/thee te zetten en uw ontbijt te maken en te bewaren in de koelkast op de kamer. 
De appartementen worden in het weekend verhuurd als 1 groepsaccommodatie. Los huren is dan vaak niet mogelijk. Bel ons voor meer info hierover. 

Reserveer nu online

Omgeving: Fietsen en wandelen in De Gelderse Vallei


De Gelderse Vallei biedt prachtige wandel- en fietsmogelijkheden door landerijen, over smalle boerenweggetjes, langs beekjes en leuke oude boerderijtjes. Hier kunt u ook kennismaken met ambachtelijke beroepen en het cultuurgoed van het platteland. Op veel boerderijen en andere pleisterplaatsen kunt u zomers, op woensdag, terecht in het kader van de 'kom-es-an' fietsroute. Ook bent u dan welkom op 'De Kleine Weide' voor een 'break' op het tuin-terras.


 

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu