Personeel gezocht

Met spoed gezocht: Groepsbegeleider MBO 4 voor onze zorgboerderij.

 

Organisatie:

Zorgboerderij De Kleine Weide te Renswoude biedt een warm welkom aan zorgdeelnemers, medewerkers, vrijwilligers en stagiaires.

De zorgboerderij staat voor persoonlijke aandacht en respect voor elkaar als uniek en waardevol schepsel van God. Ons doel is om deelnemers een zinvolle dagbesteding te geven. Dat begint met maatwerk, wat vindt iemand fijn om te doen en wat zijn de mogelijkheden? Wij bieden meerdere activiteiten aan: van creatief bezig zijn tot groene beleving, onderhoud aan het erf en de camping, werken in de werkplaats of met de dieren bezig zijn. Maar ook niets doen mag! Genieten van de seizoenen met uitzicht op de landerijen.

De deelnemers worden voornamelijk in de groep begeleid door de begeleiders. We ondersteunen ze in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van zinvolle activiteiten. Dit in combinatie van mens en natuur op de boerderij.

 

Functie:

Als groepsbegeleider verleen je zorg aan onze deelnemers. Je werkt met volwassenen en ouderen met verschillende doelgroepen zoals psychische en/of verstandelijke beperkingen. Het doel van de groepsbegeleider is het verzorgen en begeleiden van onze deelnemers conform het zorgplan en de daarbij behorende protocollen. Je bent enthousiast, geduldig, duidelijk, consequent, flexibel en leergierig.

 

Functie-eisen:

·         Christen met hoofd, hart en handen

·         Afgeronde mbo zorg opleiding niveau 4

·         Affiniteit en werkervaring met verschillende doelgroepen

·         In staat problematiek van de doelgroep/individu te vertalen naar passende activiteiten en dit over te brengen

·         In staat om contact te onderhouden en af te stemmen met familie, naasten en betrokkenen

·         Iemand die gelooft in de voordelen van kleinschaligheid

·         Iemand die gelooft in kwaliteit en innovatie

·         Liefdevolle houding t.o.v. mens, dier en natuur

·         Geen 9 tot 5 mentaliteit

·         Sociale vaardigheden zoals tact, luistervaardigheid en inlevingsvermogen, coaching- en begeleidingsvaardigheden

·         Toegankelijke persoonlijkheid met goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden

·         Computervaardigheden (must)

 

Wat bieden wij?
Betekenisvol werk in een kleinschalige landelijke organisatie met een hecht team en diverse doelgroepen. De mogelijkheid om mee te werken aan vernieuwing en verbetering van de zorg.

·         Dienstverband van 24 uur per week

·         Salaris comfort cao-welzijn en maatschappelijke dienstverlening

 

Interesse?

Stuur ons voor 5 januari 2019 een sollicitatie met cv naar: info@dekleineweide.nl of per post, Zorgboerderij De Kleine Weide, Biesbosserweg 19, 3927 CV Renswoude t.a.v. Annemien van Ginkel.

Referentie meesturen is gewenst. Je ontvangt alleen een ontvangstbevestiging indien je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu