Bed & Breakfast

U overnacht in één van de Bed & Breakfast kamers die zich bevinden op de voormalige deel, waar vroeger de koeien stonden. De comfortabele Bed & Breakfast kamers zijn allen voorzien van douche, toilet, kitchenette, tv, radio, minibar en terras. Beneden is een zitkamer met bedbank. Op de voormalige hooizolder is de vide met tweepersoons slaapkamer.

De comfortabele kamers zijn allen voorzien van douche en toilet. De bedden zijn opgemaakt en dagelijks wordt gezorgd voor schone handdoeken. Het kleine keukentje biedt de mogelijkheid om zelf een kopje koffie of thee te zetten.

Reserveer nu online

Omgeving: Fietsen en wandelen in De Gelderse Vallei


De Gelderse Vallei biedt prachtige wandel- en fietsmogelijkheden door landerijen, over smalle boerenweggetjes, langs beekjes en leuke oude boerderijtjes. Hier kunt u ook kennismaken met ambachtelijke beroepen en het cultuurgoed van het platteland. Op veel boerderijen en andere pleisterplaatsen kunt u zomers, op woensdag, terecht in het kader van de 'kom-es-an' fietsroute. Ook bent u dan welkom op 'De Kleine Weide' voor een 'break' op het tuin-terras.


Genieten van een heerlijk Vallei ontbijt


Een stevig Vallei ontbijt gebruikt u in de gezellige ontbijtkamer of bij mooi weer in de tuin. Zuivelproducten die hier geserveerd worden, komen uit eigen streek en worden verkocht in verschillende landwinkels in de nabije omgeving van De Kleine Weide. Een bezoek aan één van deze winkels is zeer de moeite waard.

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij@dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu