Zorgboerderij

Met u bezig zijn op een manier die bij u past, iemand die luistert als u daar behoefte aan heeft. Het zijn van die dingen waar thuis onvoldoende gelegenheid voor kan zijn. Een andere omgeving met allerlei activiteiten die u kunt en wilt doen. Een liefdevolle begeleiding en de nodige zorg worden u graag gegeven op onze zorgboerderij. 


Zinvolle dagbesteding

Het is ons doel om mensen met een vaak bewogen maatschappelijk en persoonlijk leven, nu op leeftijd gekomen, een zinvolle besteding van hun dag te geven. Handen uit de mouwen en aanpakken of juist de tijd nemen om te lezen, met handarbeid bezig te zijn of op uw gemak een gesprek te voeren; geeft u het nodige verzet en voldoening. Aan het eind van zo'n dag kunt u naar een welverdiende nachtrust uitzien.

Op onze zorgboerderij zijn alle mogelijkheden aanwezig om bovengenoemde op een ontspannen manier in de praktijk te brengen. De Bijbel is onze referentie bij het verlenen van zorg en een zinvolle tijdsbesteding. Ook voor degenen die deze identiteit niet hebben, maar wel respecteren. 


Over ons
 

Wij zijn Wim en Coby van Ginkel, beheerders van de zorgboerderij "De Kleine Weide". Onze gediplomeerde begeleiders verwelkomen u graag op de zorgboerderij. Wilt u een vraag stellen, ons een keer bezoeken of wellicht een dag meedoen aan de activiteiten, neem dan gerust contact op.

 

 

Contact

Familie van Ginkel
Biesbosserweg 19
3927 CV Renswoude

Reserveren via

recreatieboerderij @dekleineweide.nl
Tel. 033 2771400
reserveer nu